چراغ دیواری و راهنمای خرید آن
چراغ دیواری یکی از تجهیزات روشنایی و در عین حال یکی از عناصر دکوراسیون می باشد، که اسم آن گویای نحوه ی نصب آن است که به شکل دیواری می باشد. در مباحث مربوط به دکوراسیون، دیوار به عنوان جزئی از فضای مورد نظر برای اجرای طراحی و دکور بوده که می توان به روی آن ایده های متنوعی پیاده کرده تا به زیبایی بصری محیط کمک شود. از جمله رنگ آمیزی، نصب تابلوها و دیوارکوب های مختلف، قفسه های دیواری و ... . یکی از بهترین عناصری که مختص به نصب بر روی دیوار طراحی و تولید شده اند، چراغ های دیواری هستند که علاوه بر نورپردازی، به عنوان یک دکور شکیل و چشم نواز نیز برای یک فضا محسوب می شوند. در این مطلب از مجله ی ایزی نور قصد داریم به طور مفصل به این محصول بپردازیم و با ویژگی ها و انواع آن آشنا شویم.
کاربرد چراغ دیواری
چراغ دیواری دارای دو کاربرد اصلی می باشد که از آن چراغی منحصر به فرد در میان انواع محصولات روشنایی می سازد. اولاً این چراغ به عنوان یک منبع برای نوررسانی و تأمین روشنایی یک فضا به کار گرفته می شود، دوماً به عنوان یک المان بسیار شیک و زیبای دکوراتیوی از این چراغ بهره می گیرند، سوماً نیز می توان از این چراغ به عنوان یک منبع نور فرعی بهره گرفت، به این صورت که در یک محیط علاوه بر داشتن نور اصلی، با نصب این چراغ در جاهای لازم (مثلا بالای تابلو ها)، یک شاخهی نوری دیگر را به محیط اضافه نمود.
انواع چراغ دیواری
چراغ دیواری در انواع گوناگونی تولید می شود که چنین تنوعی پاسخگوی سلیقه های مختلف می باشد. ما در این مطلب معیاری به نام سبک طراحی را در نظر گرفته و به وسیله ی آن دست به تقسیم بندی انواع این چراغ می زنیم. با این حساب انواع این چراغ از لحاظ سبک ساخت و طراحی، به شرح زیر می باشد:
- چراغ دیواری لوکس
- کلاسیک
- سنتی
- مدرن
- حیاطی
- سلطنتی
- پروژکتوری
- صنعتی
- مینیمال
البته باید گفت این چراغ ها در واقع چراغ دیواری دکوراتیو محسوب می شوند. در ادامه به شرح مختصری از هریک از موارد ذکر شده می پردازیم.
- چراغ دیواری لوکس
این چراغ که دارای طرحی فاخر و مجلل است، متناسب با فضاهایی است که از دکوراسیونی مجلل برخوردار هستند. البته در دیگر دکوراسیون ها هم می توان از این چراغ بهره گرفت.
- کلاسیک
این چراغ دارای سبکی کلاسیک و قدیمی می باشد و متناسب برای محیط هایی از جمله خانه، اتاق خواب، هتل ها و ... می باشد.
- سنتی
از این چراغ به دلیل طرح سنتی آن در فضاهایی استفاده می شود که دارای معماری و دکوراسیونی سنتی است، در چنین فضاهایی وجود این چراغ هم به عنوان منبع روشنایی و نیز به عنوان عنصر تکمیل کننده ی دکور می باشد.
- مدرن
برای فضاهای که دارای دکوراسیونی نوین و جدید می باشند، کمک گرفتن از یک چراغ دیواری مدرن می تواند منبع بسیار خوبی برای روشن سازی محیط باشد.
- حیاطی
این چراغ برای نصب به روی دیوار محوطه هایی از قبیل حیاط آپارتمان، حیاط ویلا، تراس و فضاهایی از این دست می باشد. به دلیل شرایط محل نصب آن که فضای آزاد می باشد، بدنه ی این نوع چراغ دارای قاب محافظ ضد زنگ و پوسیدگی بوده که از دوام مناسبی برخوردار است.
- سلطنتی
مدل سلطنتی این چراغ با طراحی خاص خود به عنوان یک منبع نوری دکوراتیو برای فضاهای مختلف به کار می رود.
- پروژکتوری
این چراغ که چراغ نورافکنی نیز نام دارد، برای روشنایی محیط را وسیع به کار رفته و بر دیواره ی این محیط ها نصب می شود.
- صنعتی
این چراغ برای استفاده در محیط های صنعتی به کار گرفته می شود و دارای ویژگی های مخصوص به این فضاها می باشد. مثلاً جنس بدنه و حباب آن در برابر آسیب های حاصل از فعالیت در چنین محیط هایی مقاوم است.
- مینیمال
این چراغ به دلیل سبک خاص آن یعنی مینیمال، طرفداران زیادی دارد، چرا که امروزه دکوراسیون مینیمال و ساده بسیار مورد توجه قرار گرفته است، در نتیجه برای دکوراسیون هایی با این سبک، منبع نوری ایده آلی محسوب می شود.
مزایای چراغ دیواری
چراغ دیواری در نوع خود از مزیت هایی برخوردار است، از جمله:
- به علت تنوعی که در طرح و مدل های خود دارد، می توان با کمک گرفتن از آن یک نورپردازی زیبا و ایده آل برای فضاهای گوناگون به وجود آورد.
- این چراغ هم برای فضاهای باز و هم برای فضاهای بسته مناسب است.
- یکی از ویژگی های خاص این چراغ ها این است که حتی در صورت اینکه خاموش باشند هم به عنوان عضوی زیبا و دکوراتیو به محیط جذابیت بصری می بخشند.
- در اکثر این چراغ ها به دلیل آنکه لامپ آن ها درون قاب قرار گرفته است، از تابش مستقیم نور و اذیت شدن چشم ها جلوگیری می کند، و البته باعث طول عمر لامپ نیز می شود.
قیمت و خرید چراغ دیواری
قیمت خرید چراغ دیواری تابع مدل و ویژگی های فنی آن از جمله نوع لامپ، جنس بدنه، جنس حباب و ... می باشد. در وهله ی بعد برند تولیدکننده ی آن نیز به نوعی در قیمت آن اثر می گذارد، به همین علت به هنگام خرید آن با قیمت های متفاوتی روبرو می شوید. در این راستا راه آسان پیشنهادی ما به شما مراجعه به سایت ایزی نور و استعلام قیمت ها هم از طریق سایت و هم از طریق تماس با یکی از شماره های درج شده در سایت می باشد. شما از طریق تماس با ایزی نور می توانید علاوه بر اطلاع از قیمت محصول مورد نظر خود، از راهنمایی های کارشناسان ما بهره ببرید.
نکات نصب و استفاده
خرید چراغ دیواری به معنی پایان کار نمی باشد بلکه در نصب و استفاده از آن باید نکاتی را در نظر داشت، از جمله:
- اولین نکته در نظر گرفتن این است که اگر این چراغ را به منظور استفاده ی مداوم از جمله روشنایی حیاط، آپارتمان و ... به کار می برید، لامپ آن از نوع ال ای دی باشد که دارای مصرف انرژی کمتری است.
- نصب چراغ دیواری به صورت دیوارکوب بوده و به هنگام نصب باید ارتفاع مناسب را در نظر گرفت تا پخش نور به شکل متناسب انجام شود.
- نصب این چراغ باید در جاهایی از محیط باشد که امکان برخورد افراد و اشیا به این چراغ ها میسر نباشد.
- در محیط های روباز و بیرونی همچون حیاط، بالکن، پشت بام و ...، به دلیل آنکه این چراغ در معرض عوامل بیرونی از جمله آب و هوا، باد، گرد و غبار، حشرات، پرندگان و ... قرار می گیرد، می بایست از چراغی استفاده کرد که ساختار و جنس بدنه ی آن به نحوی باشد که در برابر این عوامل بادوام بوده و کارایی خود را حفظ کند.
- مسلماً خرید این چراغ از برندهای معتبر که به طور اختصاصی در زمینه ی روشنایی فعالیت دارند، معقول تر است. چرا که محصولات برندهای معتبر و متخصص در این زمینه، ماحصلی از دانش نهفته در طی سال ها فعالیت این برندها می باشد.
فروشگاه اینترنتی تجهیزات برقی ایزی نور تأمین کننده و عرضه کننده ی انواع مختلف چراغ دیواری، چراغ های کارگاهی و صنعتی ، چراغ های سقفی و دیگر محصولات روشنایی می باشد. محصولات موجود در ایزی نور همگی از معتبرترین برندهای تولیدکننده ی محصولات روشنایی از جمله: مازی نور، گلنور، پارس شهاب، افراتاب و شعاع می باشد که با ضمانت اصالت کالا به فروش می رسند. برای مشاهده ی این محصولات و ثبت خرید خود می توانید به سایت ایزی نور مراجعه کنید.
شما هم میتوانید در مورد این خبر نظر بدهید
برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید. نقطه نظرات و تجربه خرید خود را با دیگران در میان بگذارید و نظر خود را ثبت نمایید
افزودن نظر جدید